Maxime Assistente

Maxime van Gils: Ik heb een belangrijk besluit genomen om over te stappen van de jeugdzorg naar de tandheelkunde. Ondanks dat ik gediplomeerd jeugdverzorgster ben, heb ik toch mijn vaste baan opgegeven en ben gestart met de opleiding voor tandartsassistente. Inmiddels ben ik gediplomeerd tandartsassistente en start dit jaar de vervolgopleiding voor preventie-assistente. Bij Clinias ontwikkel ik mij stap voor stap en krijg hiervoor volledige steun. Naast het assisteren krijg ik steeds meer gevoel en verantwoordelijkheid bij taken aan de balie en de planning. Ik ben overtuigd van mijn keuze en kan bij Clinias mijn studie, persoonlijke ontwikkeling en baan een leuke job prima combineren. Bij Clinias is leuke omgang met kinderen een echte ‘must have’ ik kan mijn ervaring vanuit mijn vorige baan dan ook dagelijks goed gebruiken bij het kleine grut, erg leuk en veel voldoening!

One Response to "Maxime Assistente"

  1. priscilla
    priscilla 2 maanden ago .Beantwoorden

    Beste maxime,

    Fijn om te lezen dat de kans er dus is om om te scholen. Mag ik vragen hoe je dit hebt aangepakt? Gelijk werken/leren of eerst de opleiding gevold? Ik solliciteer al bijna 1.5 jaar rond en tot nu toe zonder resultaat helaas.

Geef een reactie